Contact informatie

Afsprakenburo: 0800 - 4 21 21 21
Algemeen nummer: +31 (0) 43 365 33 44
Email: contact@aviationmedical.com
Hoofdkantoor AMC
Middelweg 4
6191 NC BEEK

Route informatie naar de vestigingen

Contact en route informatie locatie Beek

Hoofdkantoor AMC
Middelweg 4
6191 NC BEEK
 • Vanuit de grote steden in Nederland alsmede vanuit België (Genk-Maasmechelen): Neem de A2/E25 in de richting van Luik/Maastricht. Neem afrit nummer 49: Elsloo. Aan het einde van de afrit links afslaan. U rijdt nu op de Sanderboutlaan. Neem op de rotonde de tweede afslag (dat is ongeveer 3/4 rond) en rijd de Steinderweg op. Na 500 meter slaat u linksaf de Middelweg in. Het pand ligt aan de linkerzijde op nummer 4.
 • Vanaf Maastricht/Luik: Neem de A2/E25 in de richting van Eindhoven. Neem afrit nummer 49: Elsoo. Aan het einde van de afrit links afslaan. Op de rotonde direct na het viaduct van de A2 neemt u de derde afslag (ongeveer ¾ rond). U rijdt nu op de Sanderboutlaan. Neem op de volgende rotonde de tweede afslag (dat is ongeveer 3/4 rond) en rijdt de Steinderweg op. Na 500 meter slaat u linksaf de Middelweg in. Het pand ligt aan de linkerzijde op nummer 4.
Aviation Medical Center is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (bus of trein). ‎Wanneer u van plan bent om met de trein te reizen, raden we u aan om de trein te nemen ‎naar het centraal station van Maastricht of Sittard. Vanaf deze stations kunt u verder naar ‎ons reizen met bus of trein. Wij raden u aan om een persoonlijke reisplan te ‎maken via de website 9292.nl. Hier vindt u ook informatie over mogelijke vinden ‎werkzaamheden aan het spoor en de meest recente wijzigingen in de planning.‎

Contact en route informatie locatie Hoofddorp

Aviation Medical Center (Gebouw CAE)
Diamantlaan 3 (2de verdieping)
2132 WV Hoofddorp
 • Komend uit zowel de richtingen Rotterdam/Den Haag als Amsterdam, neem op de A4 afrit 3: Hoofddorp.
 • Volg de N201 (nieuwe weg – komt wellicht niet voor op uw routeplanner) met op de borden het station-teken. De weg maakt een paar scherpe bochten; u passeert verkeerslichten totdat u op de T-splitsing met verkeerslichten komt.
 • Hier slaat u linksaf en rijdt onder het spoorwegviaduct door.
 • Meteen na het viaduct sorteert u linksvoor bij de verkeerslichten.
 • Als u hier linksaf slaat, rijdt u op de Van Heuven Goedhartlaan. Deze weg blijft u 1500 meter volgen.
 • Na het Shell-station in de bocht ziet u na 100 meter aan uw linkerhand eetcafe Sjappo.
 • Hier gaat u linksaf en u treft CAE meteen aan uw rechterhand.
De snelste verbinding met het openbaar vervoer is via station Schiphol. Neem vanaf hier bus 300 (ook wel ‎‎”Zuidtangent”) in de richting van Haarlem NS. De bushalte is aan de voorkant van Schiphol Plaza. Wanneer u het ‎gebouw verlaat, steek 2 rijstroken over en loop naar links tot de laatste halte. Tickets zijn verkrijgbaar op Schiphol ‎Plaza of in de bus. Stap uit de bus bij de bushalte met de naam “Graan voor Visch”. De rit duurt ongeveer 10 minuten ‎vanaf luchthaven Schiphol. Loop 250 meter terug in de richting waar u vandaan kwam richting de Diamantlaan. Het ‎eerste gebouw aan uw rechterhand is Diamantlaan 3.‎
Wij raden u aan om een persoonlijke reisplan te ‎maken via de website 9292.nl. Hier vindt u ook informatie over mogelijke vinden ‎werkzaamheden aan het spoor en de meest recente wijzigingen in de planning.

Contact en route informatie locatie Rijswijk

AMC Rijswijk
Kantorenpark Hardenburch
Lange Kleiweg 50a
2288 GK Rijswijk
 • Vanuit knooppunt Ypenburg
  Bij knooppunt Ypenburg borden Rijswijk/Den Haag Zuid/Hoek van Holland volgen.  Neem de afslag Plaspoelpolder (afrit 10), onderaan de afrit gaat u rechtsaf.  Ga bij de volgende stoplichten (na 200 meter) linksaf de Visseringlaan op.  Na 700 meter ( T kruising) ziet u het kantorencomplex Seven Cities recht voor u.  Meditel bevindt zich in het gebouw rechts vooraan (nr 50a) op de begane grond.
 • Vanuit Delft
  Op de A4 richting Amsterdam volg de borden Rotterdam/Plaspoelpolder.  Neem de afslag Plaspoelpolder (afrit 10), bij de verkeerslichten linksaf (Visseringlaan).  Na 700 meter ( T kruising) ziet u het kantorencomplex Seven Cities recht voor u.  Meditel bevindt zich in het gebouw rechts vooraan (nr 50a) op de begane grond.
 • Vanuit Rijswijk / Den haag
  Komend vanaf de Prinses Beatrixlaan passeert u het winkelcentrum in de Bogaard (links) en gaat u bij heet eerste kruispunt links de sir Winston Churchillaan op.  Na 970 meter gaat u naar rechts de Volmerlaan op.  Na 480 meter gaat u naar rechts de Visseringlaan op.  Na 330 meter ( T kruising) ziet u het kantorencomplex Seven Cities recht voor u. Meditel bevindt zich in het gebouw rechtsvooraan ( nr 50a) op de beganegrond.  Aviation Medical Center bevindt zich in het gebouw van Meditel Rijswijk!

Let op: sommige routeplanners of navigatieapparatuur wijzen u naar een verkeerde locatie! Volg s.v.p. de bovenstaande beschrijving

 • Vanaf Station Rijswijk
  Neemt u tram 17 nemen richting plaspoelpolder en uitstappen bij halte  Volmerlaan. Rechst de straat in aan het einde van de straat is Meditel (Kantorencomplex Seven Cities)
 • Vanaf Station Rijswijk (ongeveer 10 minuten lopen)
  Verlaat het station via de uitgang Plaspoelpolder. Boven aan de trap ligt industrieterrein de Plaspoelpolder. Loop naar de achterkant van de Rijswijkse bibliotheek en Cafe de Halve maan. Loop dan richting het CBR Gebouw en gebouw van Ministerie Verkeer en Waterstaat. Ons kantoor is hiernaast (Kantorencomplex Seven Cities).
 • Vanuit Delft
  Neem bus 51 (halte Polakweg/Volmerlaan).Loop richting Centraal station Rijswijk en halverwege is links ons kantoor.

Contact en route informatie locatie Nieuwegein

Aviation Medical Center (gebouw Meditel)
Appelvink 1
3435 RX Nieuwegein
vanaf de A2:

 • Afslag Nieuwegein (afrit 9)
 • Volg de borden Nieuwegein en st.Antonius ziekenhuis
 • Bij de afslag st.Antonius ziekenhuis gaat u rechtsaf (koekoekslaan)
 • De 1e straat rechts (Specht)
 • De 1e straat rechts (Rietgors)
 • Einde weg gaat u linksaf. Meditel ziet u na ca.75 meter aan uw linkerhand

Vanaf de A12:

 • Neem afslag nr. 16 Nieuwegein
 • Volg de A.C.Verhoefweg tot het eind, stoplichten linksaf en volgt de borden st.Antonius ziekenhuis
 • Bij de afslag st.Antonius ziekenhuis rechtsaf (Koekoekslaan)
 • De 1e straat rechts (Specht), de 1e straat rechts (Rietgors)
 • Einde weg gaat u linksaf, Meditel ziet u na ca 75 meter aan uw linkerhand
Vanaf station Utrecht. Neem sneltram 60 richting Nieuwegein of sneltram 61 richting IJsselstein. Uitstappen bij Halte Winkelcentrum Nieuwegein. Ga richting bioscoop, door het winkelcentrum. Daarna de loopbrug over en halverwege de loopbrug rechts de trap naar beneden en daarna rechts aanhouden. Na 50 m bent u bij de Appelvink 1 (5 min. Lopen). In de entree van het Pand Appelvink 1 kunt u aanbellen bij Meditel.

Wij raden u aan om een persoonlijke reisplan te ‎maken via de website 9292.nl. Hier vindt u ook informatie over mogelijke vinden ‎werkzaamheden aan het spoor en de meest recente wijzigingen in de planning.