Aviation Medical Center

Aviation Medical Center heeft zich vanaf 1999 ontwikkeld tot één van de belangrijkste medische en psychologische keuringsinstituten voor de luchtvaart. De vliegmedische keuringen worden uitgevoerd in overeenstemming met de geldende medische eisen voor alle vliegers en luchtverkeersleiders. Ook medische keuringen voor andere landen worden uitgevoerd volgens de eisen van de nationale luchtvaartautoriteiten zoals de Verenigde Staten.

Wij hebben de beschikking over meerdere enthousiaste teams van volledig geautoriseerde Aeromedical Examiners (AME’s), verpleegkundigen, Vision care specialisten, psychologen en coaches. Zo kunnen wij u een uitermate hoge beschikbaarheid garanderen en bent u niet van één Aeromedical Examiner afhankelijk.

U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke benadering en een hoog service niveau, ongeacht of u prive vlieger bent of verkeersvlieger. Niet voor niets dat al onze relaties ons waarderen ons met een 8.2 voor klanttevredenheid.

Alle vliegmedische en psychologische keuringen worden op diverse locaties in Nederland verricht. Nieuw is onze locatie Nieuwegein, centraal gelegen in Nederland. Voor onze assessments maken we ook gebruik van assessmentcenters in Canada, Engeland, Australië, Zuid-Afrika en Nieuwe Zeeland.

http://www.galerie-austerlitz.nl