Psychologische keuringen (assessments) en coaching

Assessments

Assessments

Psychologische keuringen (assessments)

AMC heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het uitvoeren van assessments voor ‎verschillende functies in de luchtvaart. Voor een luchtvaartmaatschappij is het succes in een dynamisch en vaak ‎onvoorspelbaar marktsegment grotendeels afhankelijk van de kwaliteiten van haar medewerkers.

  • Taakgerichte ‎competenties, teamcompetenties en persoonlijke sterkte moeten in voldoende mate aanwezig ‎zijn om optimaal te kunnen functioneren. Daarbij wordt gekeken naar de aanwezige competenties ‎voor de korte termijn; competenties die door de luchtvaartmaatschappij (vaak samen met AMC) ‎zijn ontwikkeld.
  • Maar er wordt ook gekeken naar het leervermogen en de potentie voor de ‎ontwikkeling van competenties die in de toekomst worden geëist. Wanneer de juiste persoon op ‎de juiste plek zit zal deze plezier hebben in zijn werk. Dit komt ten goede aan de productiviteit en ‎de belastbaarheid van de medewerker.

 

Coaching en/of loopbaanbegeleiding

Specialistische kennis op het gebied van coaching heeft u wellicht niet iedere dag nodig en ook ‎niet altijd in huis. Hoe kunt u daar flexibel mee omgaan? AMC stelt deze expertise op interim ‎basis beschikbaar. Onze professionals kunt u inzetten in ‎het kader van loopbaan-begeleiding of ‎om medewerkers beter te equiperen voor hun huidige ‎functie.

Coaching

interview